Risico- en verzekeringsadviseur Aon heeft er met Arno Gabriël, Linsey van Rijn en Jacco Euser drie nieuwe aanwinsten bij.

8 juli 2021

Risico- en verzekeringsadviseur Aon heeft er met Arno Gabriël, Linsey van Rijn en Jacco Euser drie nieuwe aanwinsten bij. Zij zijn respectievelijk aangesteld als Managing Director, Senior Broker Cyber en HR Manager. Waar het afgelopen jaar als gevolg van COVID-19 vooral in het teken stond van voorzichtigheid, gaat de blik nu weer vol op de toekomst. Marc van Nuland, Country Manager Aon Nederland: “De drie nieuwe aanwinsten voegen zich bij een steeds groter wordende groep nieuwe collega’s, waar wij de volgende stappen mee denken te zetten. Inmiddels hebben wij in korte tijd dertig nieuwe specialisten aangenomen en zoeken we naar meer nieuwe collega’s om onze klanten te kunnen helpen.”

Source: Aon
Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer