Kennispark Twente en ASR Dutch Science Park Fund lanceren samenwerking

24 december 2021

Universiteit Twente, Stichting Gebiedsorganisatie Kennispark Twente, gemeente Enschede en ASR Dutch Science Park Fund hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Gezamenlijk zetten zij in op de transformatie van Kennispark Twente en krijgt de investeringskracht extra vleugels.

De samenwerkingsovereenkomst tussen de vier partijen biedt extra kansen voor investeringen in vastgoed die passen bij de gebiedsvisie van Kennispark Twente: een dynamische toplocatie voor talent en innovatie. De partijen werken hierin complementair aan elkaar, met als doel gezamenlijk alle doelgroepen van Kennispark Twente optimaal te bedienen. De Universiteit Twente richt zich op vastgoed ten behoeve van haar kerntaken zijnde onderwijs, onderzoek en valorisatie. Het ASR Dutch Science Park Fund focust zich op vastgoed voor commerciële partijen die zich op het sciencepark willen vestigen.

Source: a.s.r.
Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer