Pensioenfonds SNS Reaal: Wisseling in de wacht

2 februari 2022

Vanaf 1 februari 2022 neemt Sybrand Nauta als directeur van het pensioenfonds het stokje over van Eelco Blaauw. Sybrand zal zich binnenkort hier nader voorstellen. Pensioen is een rode draad in zijn carrière, hij neemt een ruime ervaring mee en is reeds enthousiast van start. We zijn blij met zijn komst.

Het pensioenfonds publiceert op haar website:

Eelco Blaauw gaan we missen! Hij is als directeur jaren het gezicht en ook het hart van het fonds geweest. Een professional pur sang, altijd oog voor belangen van onze deelnemers en een relatiebouwer met de werkgevers, uitbestedingspartners en andere stakeholders.

Het Bestuur van het Pensioenfonds is hem zeer erkentelijk voor zijn inzet en drive in de jaren bij ons fonds. Met oog voor de ontwikkelingen om ons heen heeft hij samen met de collega’s van het pensioenbureau een solide en betrouwbare basis gebouwd. En heeft het fonds onder zijn leiding belangrijke stappen gezet voor de toekomst, onder meer op het gebied van maatschappelijk verantwoord beleggen en risicomanagement.

We wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie als directeur bij Stichting Pensioenfonds Huisartsen

Margreet Oostenbrink, voorzitter Pensioenfonds SNS-REAAL

SNS Reaal Groep

SNS Reaal Groep is een OPF met eind Q3 2021 een belegd vermogen van € 4.238 miljoen waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer.

Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2020 5.138 actieve bijdragers en 4.204 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q3 2021 een rendement van 0%.

Eind Q3 2021 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 112.8% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 113.8% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is NN IP en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door Blue Sky Group.

Source: SNS Reaal
Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer