Teslin Capital Management kiest BNP Paribas Securities Services als asset servicing dienstverlener in Nederland

13 juli 2022

BNP Paribas Securities Services, een toonaangevende, wereldwijde custodian met 11,9 biljoen euro aan activa in bewaring, is aangesteld door Teslin Capital Management voor het verlenen van beleggings-en financiële administratie, depotbank en wereldwijde custodian en asset servicing dienstverlening voor haar geïnvesteerde vermogen van 1,2 miljard euro.

Teslin Capital Management, een langetermijninvesteerder met een focus op kleine en middelgrote beursgenoteerde ondernemingen, is actief in Nederland en in andere Europese kapitaalmarkten, en gaat gebruik maken van de dienstverlening van BNP Paribas Securities Services. Deze services omvatten op maat gemaakte administratieve oplossingen gebruik makend van de lokale expertise van de operationele en relatiemanagement teams in Amsterdam.

Mark Schilstra, Country Head BNP Paribas Securities Services Netherlands & Nordics: “Wij zijn verheugd dat Teslin Capital Management ons heeft gekozen als nieuwe asset servicing dienstverlener in Nederland. Deze aanstelling benadrukt onze sterke marktpositie in Nederland en het vermogen om onze klanten front-to-back oplossingen te bieden.”

Koos van der Helm, Manager Finance, Operations & Risk, Teslin Capital Management: “Wij waren onder de indruk van de expertise en oplossingen van BNP Paribas Securities Services, en het vermogen van onze toekomstige partner om te voorzien in onze specifieke eisen en behoeften om onze cliënten optimaal te kunnen bedienen. Wij kijken met veel vertrouwen naar een langdurige relatie tussen onze organisaties.”

Source: BNP Paribas
Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer