Small-cap team Van Lanschot Kempen terug op volle sterkte

31 mei 2023

Van Lanschot Kempen Investment Management is verheugd aan te kondigen dat de vier vacatures in het small-cap team zijn vervuld. Hierdoor draait het team vanaf juni 2023 weer op volle sterkte.
Henk Veerman, Victoria Bons en Michael Kretchmer treden toe tot het Global Small-cap team en Thibault van Heeswijk gaat deel uitmaken van het Europese Small-cap team. De aangestelde teamleden brengen uitgebreide sector- en small cap-ervaring met zich mee. Ze bezitten een hoge mate van analytische en communicatieve vaardigheden waardoor ze waardevolle teamleden zullen zijn voor onze geconcentreerde small-cap portefeuilles.

Jan Willem Berghuis, hoofd van het Small-cap-team: ‘We zijn positief verrast door de snelheid waarmee wij het team weer op volle sterkte hebben weten terug te brengen. Er is aanzienlijke belangstelling geweest voor de vacatures. Ons uitgebreide netwerk en sterke reputatie hebben het proces versneld het beste talent aan te trekken. We kijken uit samen te werken met onze nieuwe collega’s omdat elk van hen complementaire expertise en waardevolle vaardigheden aan ons team toevoegt.’

Als gespecialiseerde vermogensbeheerder is Van Lanschot Kempen Investment Management al meer dan 30 jaar actief in small-cap beleggingen. De unieke beleggingsfilosofie, die aan de hoog aangeschreven small-cap strategieën ten grondslag ligt, heeft geresulteerd in een sterk trackrecord op de lange termijn.

Erik van Houwelingen, lid van de Raad van Bestuur van Van Lanschot Kempen, verantwoordelijk voor Investment Strategies & Solutions: ‘We willen onze klanten bedanken voor hun begrip en vertrouwen in ons vermogen het small-cap team op volle sterkte terug te brengen. De toevoeging van de nieuwe teamleden stelt ons in staat de prestaties te blijven leveren die onze klanten van ons verwachten en ons 30-jarige trackrecord in small-cap beleggen te continueren.’

Source: Van Lanschot Kempen
Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer