Exelerating lanceert nieuwe huisstijl en website

Met trots kondigen wij de lancering van onze vernieuwde huisstijl en website aan. De nieuwe look en website zijn ontworpen om onze gebruikers en bezoekers een modernere en klantgerichte ervaring te geven. Het is een volgende stap in de professionalisering van ons bedrijf.

Huisstijl

Wij vonden het na enige jaren tijd worden om onze visuele identiteit te vernieuwen. De nieuwe huisstijl, gekenmerkt door een strak en eigentijds ontwerp, weerspiegelt bovenal de kernwaarden – innovatie, betrouwbaarheid en klantgerichtfheid – van Exelerating. De frisse kleuren en moderne typografie zorgen voor een dynamische uitstraling die passen bij een jong en modern bedrijf als Exelerating.

Website

De nieuwe website heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface en geeft gebruikers en bezoekers gemakkelijk toegang tot de diensten en oplossingen die Exelerating te bieden heeft. Enkele van de nieuwe functies van de website zijn:

  • Verbeterde navigatie: een overzichtelijk menu en heldere structuur maken het eenvoudig voor gebruikers om snel de informatie te vinden die ze nodig hebben.
  • Responsief design: de website is volledig geoptimaliseerd voor gebruik op zowel desktop als mobiele apparaten, zodat bezoekers en gebruikers altijd en overal toegang hebben tot onze data en diensten.
  • Uitgebreide informatie: gedetailleerde beschrijvingen van alle diensten van Exelerating zoals coverage van de database, use-cases en features.

“De lancering van onze nieuwe huisstijl en website markeert een nieuwe stap in net bestaan van ons bedrijf” zegt oprichter Reinoud van de Broek. “Het symboliseert onze behoefte naar innovatie en optimale klanttevredenheid en gebruikersgemak. We zijn verheugd om onze klanten en partners te verwelkomen in onze vernieuwde digitale omgeving.”

Bezoek de vernieuwde website op https://exelerating.com/nl/

Source

Receive our alerts newsletter

Related Alerts

Grow your Institutional Business

Don’t hesitate to contact us if you have any questions.

Herengracht 162
1016 BP Amsterdam
The Netherlands

Email: info@exelerating.com
KvK: 65727746
Btw: NL856234011B01

Privacy Statement

Exelerating

Top