44 appartementen in Wassenaar voor 55+ers opgeleverd aan ASR Dutch Core Residential Fund

Het project Ridderhof in Wassenaar is onlangs volledig opgeleverd aan het ASR Dutch Core Residential Fund door bouwbedrijf Niersman uit Voorschoten. De woningen zijn verdeeld over twee gebouwen met elk 22 appartementen. 55+ers hebben in de toewijzing van de woningen voorrang gekregen. Zo wil het woningfonds van a.s.r. real estate bijdragen aan de doorstroom van de woningmarkt door geschikte woningen voor 55+ aan te bieden.

Ridderhof is gerealiseerd op een karakteristieke plek in Wassenaar met de Sint-Willibrorduskerk, de pastorie en het theater Warenar om de hoek. Het project heeft een klassieke architectuur en losstaande gebouwen met vier woonlagen.

Begin oktober ontvingen de huurders de sleutels van hun woningen. In juni kregen de eerste huurders al hun sleutel. De gelijkvloerse twee- en driekamerappartementen zijn 67 m² tot 81 m² groot. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte en berging. Daarnaast is er een gemeenschappelijke binnentuin. Deze tuin zorgt voor een prettige leefomgeving en dient als ontmoetingsplek. In de omgeving is een goed winkelaanbod, diverse zorgcentra, veel groen en ruimte voor recreatie. Ook zijn Leiden en Den Haag goed bereikbaar.

Robbert van Dijk, fund director van het ASR Dutch Core Residential Fund. ‘Passende woonruimte vinden is voor veel 55+ers een uitdaging in deze tijd. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan de doorstroom van de woningmarkt en tegelijkertijd zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden om passend en prettig te wonen. Dit project laat zien dat we de wensen en eisen van deze tijd kunnen combineren met een kleinschalige opzet, waar bewoners alle ruimte hebben om elkaar te leren kennen.’

Source

Receive our alerts newsletter

Related Alerts

Grow your Institutional Business

Don’t hesitate to contact us if you have any questions.

Herengracht 162
1016 BP Amsterdam
The Netherlands

Email: info@exelerating.com
KvK: 65727746
Btw: NL856234011B01

Privacy Statement

Exelerating

Top