Mariël van der Veer aangesteld als hoofd Sales Willis Towers Watson PPI LifeSight

ABP

5 september 2017

Mariël van der Veer is aangesteld als Head Sales van Willis Towers Watson PPI LifeSight. Dat maakt de pensioenuitvoerder bekend op haar website. Zij zal per direct leidinggeven aan de salesactiviteiten in Nederland. Mevrouw van der Veer neemt de salesportefeuille over van Edwin van den Oever, de Managing Director van PPI LifeSight.

Mevrouw van der Veer was eerder werkzaam als International Sales Manager bij Aegon. Daarvoor was zij actief in verschillende functies binnen sales en advies bij Fortis ASR, ING en Willis Towers Watson.

Mevrouw van der Veer kijkt uit naar het vervullen van haar nieuwe functie: “Ik zie ernaar uit te kunnen bijdragen aan de verdere uitbouw van LifeSight’s verfrissende kijk op klantgerichte pensioenoplossingen. LifeSight biedt de deelnemers eenvoud en gemak en geldt als een van de meest innovatieve pensioenregelingen in de markt”.

Edwin van den Oever, Managing Director LifeSight: “Wij zijn zeer blij dat Mariël deze rol gaat vervullen. Zij is zeer bekwaam, staat goed aangeschreven bij pensioenadviseurs, en gaat een belangrijke rol spelen in het realiseren van onze groeiambities”.

Bron: bericht website, 5 september 2017 

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer