Henk Gerla nieuwe bestuurder Zorg en Zekerheid

Henk Gerla

8 januari 2018

Per 1 maart 2018 zal de heer Henk Gerla worden aangesteld als het nieuwe lid van de Raad van Bestuur van O.W.M. Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Zo rapporteert de verzekeraar op haar website. Met deze aanstelling volgt de heer Gerla Hennie Limburger op, die met pensioen gaat. Henk Gerla zal toezien op de aandachtsgebieden Commercie, Administratie en Beheer, waaronder IT.

Samen met voorzitter Ton van Houten zal Henk Gerla het nieuwe bestuur vormen van Zorg en Zekerheid. In het persbericht geeft van Houten aan verheugd te zijn met de komst van Henk Gerla. “Zijn brede bestuurlijke ervaring in de zorg vormt een mooie aanvulling op het bestuur van Zorg en Zekerheid. Ik ben ervan overtuigd dat zijn komst positief bijdraagt aan de verbinding en goede relatie met verzekerden, zorgprofessionals, gemeenten en andere belanghebbenden die wij als regionale zorgverzekeraar nastreven”.

Henk Gerla is momenteel nog actief als lid van de Raad van Bestuur van het Leids Universitair Medisch Centrum. Voorheen was hij bestuurder bij de Sint Franciscus Vlietland Groep in Rotterdam.

Bron: perbericht Zorg en Zekerheid, 4 januari 2018

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer