Centric: IT gaat het verschil maken in optimalisatie pensioenuitvoering.

4 april 2018

Centric publiceert in haar jaarverslag:

“Met de start van onze activiteiten op het gebied van pensioenuitvoering zette Centric in 2017 wederom een grote stap in de financiële sector. Vijf bedrijfstakpensioenfondsen van Syntrus Achmea kozen er bewust voor de uitvoering onder te brengen bij een IT-organisatie als Centric. Wij zijn ervan overtuigd dat IT in de toekomst het verschil gaat maken in de optimalisatie van pensioenuitvoering. Als veelzijdige IT-organisatie met veel kennis van administratieve processen, onder meer voor de bancaire sector, kunnen wij komende jaren versneld innoveren voor deze klantgroep en hun deelnemers.”

Samenvatting gepresenteerde jaarcijfers:

Centric kijkt tevreden terug op 2017. De omzet bedroeg 468 miljoen euro, een stijging ten opzichte van 2016 van vier procent. Grote klanten in de retailsector en de overname van de pensioenuitvoering voor vijf bedrijfstakpensioenfondsen van Syntrus Achmea hebben hieraan bijgedragen. Naast de omzet is ook het resultaat gestegen ten opzichte van 2016: deze bedraagt 21,3 miljoen euro (2016: 20,2 miljoen euro).

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer