Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven: Nieuw bestuursbureau en nieuwe directeur

22 mei 2023

Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven publiceert op zijn website:

Vanaf 1 juli is het zover: dan starten we met een nieuw bestuursbureau onder leiding van onze nieuwe directeur Jobine Kersseboom. Het bestuursbureau ondersteunt ons bestuur en bestaat samen met Jobine uit 6 medewerkers. We zijn erg blij dat Jobine vanaf 1 juli samen met haar team aan de slag gaat!

Maak kennis met Jobine Kersseboom

Wat kenmerkt Jobine? Sociaal, nieuwsgierig, direct, geïnteresseerd in alles wat haar zicht open en fris houdt en kan helpen om zaken te verbeteren. Ze kijkt graag wat wel kan in plaats van te kijken naar obstakels. Die zijn er om op te lossen. Jobine’s visie is: blijf vasthouden aan ambacht, innovatie en blijf zoeken naar verbinding. Dan komen we er met elkaar.

Goed voorbereid op veranderingen

We kijken uit naar de samenwerking met Jobine en haar team met enthousiaste experts. Met de keuze voor een eigen bestuursbureau zetten we strategisch in op het bouwen aan een sterke organisatie die klaar is voor de toekomst.

Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven

Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven is een BPFv met eind Q4 2022 een belegd vermogen van € 4.541 miljoen waarvan 0% herverzekerd en 0% voor risico deelnemer.

Het fonds heeft een deelnemersbestand met in 2021 26.884 actieve bijdragers en 33.791 pensioengerechtigden. De beleggingen voor risico pensioenfonds hadden in Q4 2022 een rendement van 1%.

Eind Q4 2022 had het fonds een beleidsdekkingsgraad van 121.0% terwijl de vereiste dekkingsgraad op dat moment 119.6% bedroeg. De fiduciair manager van het fonds is BlackRock en de pensioenadministratie wordt uitgevoerd door TKP.

Source: Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven
Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer