Exelerating Nederlandse verzekeraars module sterk vernieuwd

22 september 2021

Exelerating is constant bezig met het verbeteren van haar productaanbod. Zo worden er gegevens toegevoegd aan de database, worden bestaande producten verder verbeterd en worden er nieuwe producten ontwikkeld. In samenwerking met onze klanten lanceren wij vandaag de vernieuwde Exelerating Nederlandse verzekeraars module. Met deze ontwikkeling zullen wij onze gebruikers van nog betere, diepere en specifiekere inzichten gaan voorzien als het gaat om Nederlandse verzekeraars:

Update Nederlandse verzekeraars module

Diepere informatie en nieuwe indeling
Vanaf vandaag zijn er nieuwe versies beschikbaar van de Exelerating Nederlandse verzekeraars factsheets. Met deze verdieping krijgt u nog beter inzicht in een Nederlandse verzekeraar, zoals gepubliceerd door de verzekeraar, DNB en in openbare bronnen.

Deze update bevat:

  • Verbeterde indeling: De Exelerating verzekeraars module kent qua factsheets een nieuwe indeling. Separaat kunt u nu via de Exelerating website informatie downloaden over de governance, vermogensbeheermandaten en asset allocatie.
  • Nieuwe look & feel: De verzekeraars module kent een nieuwe look and feel. De lay-out van de weergegeven data is nu conform onze andere modules, in de stijl die u van ons gewend bent.
  • Diepere data: Van elke verzekeraar is van haar onderliggende vennootschappen nu inzichtelijk welke verzekeringsactiveiten deze uitvoert. Zo krijgt u een nóg completer beeld van de entiteit.

Klik hier om naar de Exelerating Verzekeraar module te gaan om direct aan de slag te gaan

  •  
    Mocht u vragen hebben over bovenstaande update, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

    Multiple reports with cicle diagram and text

    Over Exelerating

    Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

    Lees meer