Clara-Pensions benoemt Kempen Capital Management als fiduciair manager

10 juni 2021

Clara-Pensions (Clara) maakt vandaag bekend dat zij Kempen Capital Management (Kempen) als haar fiduciair manager heeft aangesteld. Kempen is aangesteld door zowel de beheerder van de Clara Pension Trust als Clara-Pensions, en zal een gezamenlijke beleggingsstrategie implementeren voor zowel de Clara-pensioenregeling als Clara’s gefinancierde convenant. Met als doel het realiseren van veilige weg met laag risico naar een buy-out.

Met deze aanstelling heeft Clara alle essentiële dienstverleners in stelling gebracht om een totaaloplossing voor consolidatie te bieden aan de DB-markt van het Verenigd Koninkrijk. Voor Kempen betekent deze aanstelling een belangrijke mijlpaal voor haar ambities in het Verenigd Koninkrijk.

Clara richt zich op het volledig waarmaken van de pensioenbelofte aan iedere deelnemer. Hierbij zal zij acteren als de verbindende factor tussen deelnemers en sponsoren enerzijds en de verzekeringsmarkt anderzijds. Clara en Kempen sluiten naadloos op elkaar aan in het nastreven van het gezamenlijke doel: zo goed en veilig mogelijk deze pensioenbelofte waarmaken.

Source: Kempen Capital Management
Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer