Positieve jaarcijfers Aon Nederland

15 juli 2019

Aon publiceert op haar website:

“Aon Nederland realiseerde een kleine omzetgroei van 0,4% naar een totaal van 377,8 miljoen euro in 2018. Daarmee kijkt de risico- en verzekeringsadviseur terug op een goed jaar, waarin ook de verdere integratie van de activiteiten van het in 2017 overgenomen Unirobe Meeùs Groep (UMG) is gerealiseerd. Voor het lopende jaar 2019 ligt Aon op koers om ruim 2% groei te realiseren.

De integratie kenmerkte het jaar 2018. Portefeuilles en afdelingen werden samengevoegd. Zo gingen de volmachtbedrijven UMG Assuradeuren B.V. en Jacobs & Brom B.V. samen verder onder de naam One Underwriting B.V.

“We hebben het afgelopen jaar ook veel aandacht besteed aan de verdere integratie van onze gezamenlijke diensten. Het is goed om te zien dat dit nu al zijn vruchten afwerpt. Dit jaar gaan we verder met de afronding. Ik ben trots op mijn collega’s dat deze veranderingen geen effect hadden op de jaarresultaten”, zegt Marc van Nuland, Country Manager van Aon Nederland. “Nu de integratie verdere vorm heeft gekregen, hebben we een goed fundament gelegd voor verdere groei in 2019. Als grootste risico- en verzekeringsadviseur van Nederland zie ik het als onze taak om Nederlandse ondernemers, organisaties en particulieren te ondersteunen met de best passende oplossingen. Dat vraagt steeds vaker om innovatieve oplossingen, reden voor ons om ook het komend jaar daarop door te pakken.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer