PGGM Infrastructure Fund neemt belang in Eurofiber

28 september 2020

PGGM publiceert op haar website:

“PGGM neemt een minderheidsbelang in Eurofiber, aanbieder van digitale ‘open access’ infrastructuur. Het belang wordt overgenomen van Antin Infrastructure Partners dat de overige aandelen in de onderneming behoudt.

Corporate communicatie
Het Nederlandse Eurofiber, in het jaar 2000 opgericht, exploiteert een voor zakelijke klanten toegankelijk glasvezelnetwerk en negen eigen datacenters. Eurofiber heeft daarnaast activiteiten in België en Frankrijk, en sinds kort in Duitsland.

PGGM Infrastructure Fund doet deze belegging met kapitaal van Pensioenfonds Zorg en Welzijn en enkele andere Nederlandse pensioenfondsen. Met deze transactie breidt het fonds haar portefeuille op de markt van glasvezelinfrastructuur uit. PGGM Infrastructure Fund heeft nu circa 10 miljard euro belegd in sectoren zoals telecom, transport, energie en sociale infrastructuur, voor het merendeel in Europa en Noord-Amerika.”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer