Eerste € 500 miljoen voor ASR ESG IndexPlus Institutioneel Euro Bedrijfsobligatie Fonds

6 april 2018

A.s.r. vermogensbeheer publiceert op haar website:

“Institutionele beleggers zijn voor ruim € 500 miljoen ingestapt in het ASR ESG IndexPlus Institutioneel Euro Bedrijfsobligatiefonds. Het duurzame obligatiefonds van a.s.r. vermogensbeheer werd in juli 2017 opgericht en belegt wereldwijd in bedrijfsobligaties en andere vastrentende waarden in euro’s, met minimaal een BBB rating.

Jack Julicher, directeur Beleggingen a.s.r.: ‘De instroom van € 500 miljoen in het ASR ESG IndexPlus euro bedrijfsobligatiefonds laat zien dat beleggers geloven in ons duurzaamheidsbeleid en is ook een bewijs voor onze sterke nummer 1 positie in de Eerlijke Verzekeringswijzer. Naast onze vastgoedfondsen en het hypotheekfonds bieden we institutionele beleggers nu ook deze aantrekkelijke beleggingscategorie, die bijdraagt aan de spreiding van hun beleggingsportefeuille.’”

Lees verder via de bron: bronbericht op website

Multiple reports with cicle diagram and text

Over Exelerating

Het Exelerating platform helpt u om inzicht te krijgen in meer dan € 6.000 miljard Europees institutioneel belegd vermogen. Wij doen dit door duizenden openbare bronnen van institutionele beleggers te volgen en te analyseren.

Lees meer